Auto

Leon vazhdon të mbetët modeli më i shitur i Seatit, me të drejtë

Leon vazhdon të mbetët modeli më i shitur i Seatit, me të drejtë
 

Leon është modeli më i shitur i markës spanjolle Seat, dhe siç qëndrojnë gjërat, kjo veturë do ta mbajë këtë titull në vitet që vijnë.

Ja disa nga elementet që e bëjnë të kërkuar nga klientët, të dhëna të nxjerra pas një testimi të versionit 2.0 TDI me 150 kuaj fuqi.