Auto

Red Rain ju pret në Motomitingun më të madh në vend!

Artikull i sponsorizuar
 

Red Rain, bashkë me klubin Motocross Kaçaniku, nën organizimin e Federatës së Motoçiklizmit të Kosovës, organizon Motomitingun më të madh në vend për të gjithë maraklitë e sportit ekstrem të Motocrossit, ku do të marrin pjesë mbi 200 motociklista nga Kosova dhe rajoni.

Eventi mbahet më 16 maj, e diel, nga ora 10:00, duke u nisur nga Kalaja e Kaçanikut, drejt majës së Lubotenit.