Auto

Del në shtije bolidi i vitit 2010 i Hamiltonit

 

Më 18 korrik, do të dalë në ankand bolidi i pilotit britanik Lewis Hamilton, kampion i shtatëfishtë në Formula 1.

Britaniku kishte garuar me këtë bolid gjatë vitit dhe me të kishte fituar në garën për Shpërblimin e Madh të Turqisë.