Auto

Spanja synon të përforcojë industrinë e veturave elektrike me fonde të BE-së

 

Spanja është duke u përgatitur që të nxisë trafikun e gjelbër nëpërmjet fondeve të Bashkimit Evropian për rimëkëmbje nga pandemia. Shteti po mendon të financojë industrinë e veturave elektrike me këto fonde.

Një kompani e autobusëve elektrikë pritet të nisë me shërbimet mes Barcelonës dhe Madridit, duke transportuar pasagjerë mes dy qyteteve të mëdha pa emetim gazi.