Auto

Ferrari dhe Amazon lidhin marrëveshje bashkëpunimi

 

Gjiganti i veturave, Ferrari dhe shërbimet për ueb, Amazon (AWS), kanë lidhur marrëveshje për të ndihmuar në të mësuarin e veturës dhe ndihmën në inteligjencën artificiale të prodhuesit të veturave luksoze.

Marrëveshja do të ndihmojë Ferrarin të modernizojë dizajnin dhe testimin e veturave të saj dhe do të lejojë ekipin e saj garues Scuderia Ferrari të Formula 1 të fillojë një platformë digjitale të angazhimit të tifozëve.