Auto

Mercedes-Benzi do të elektrizohet tërësisht deri në fund të dekadës

Foto: AP
 

Prodhuesi i veturave luksoze Mercedes – Benz, “Daimler AG” ka bërë të ditur se deri në fund të dekadës, të gjitha veturat e këtij lloji do të jenë komplet elektrike.

“Kalimi në automjete elektrike "po merr shpejtësi - veçanërisht në segmentin luksoz të cilit i takon Mercedes-Benzi”, ka thënë Ola Kallenius, themelues i Daimler AG dhe Merced Benz.