Auto

Volkswagen T-Roc Cabriolet R-Line Edition Blue vetëm për tregun gjerman

 

Gamen e gjerë të kabrioletit SUV T-Roc, Volkswageni e ka zgjeruar me një edicion special R-Line Edition Blue.

Për këtë, kompania gjermane ka vendosur të shfrytëzojë vetëm ngjyrën blu mat Ravena dhe elemente të zeza si kontrast.