Auto

Tesla do të ndërtojë fabrikë në Rusi

 

Kremlini zyrtar ka dhënë leje për ndërtimin e fabrikës në Rusi ku do të prodhohen veturat elektrike Tesla. Kompania amerikane do të jetë e vendosur në qytetin e Korolyov.

Siç njoftoi gazeta "Argumentet e Javës", më parë kreu i Moskës, Andrej Vorobjov, bëri një propozim për një fabrikë të tillë në këtë zonë. Informacioni u konfirmua nga Ministria e Industrisë dhe Tregtisë e Federatës Ruse dhe Dhoma e Tregtisë e Industrisë.