Auto

Honda do të bëhet kompania e parë që do të shesë vetura online në Japoni

 

Raportohet se kompania Honda Motor do të shesë vetura online në Japoni dhe kjo metodë e shitjes do të jetë e para në këtë vend.

Sipas transmetuesit publik NHK, bazuar në burimet e kompanisë, Honda do të nisë një aplikacion të ri shitjesh brenda Japonisë.