Auto

Mitsubishi do të lansojë Outlanderin e ri në vitin 2022

 

Mitsubishi aktualisht është duke shitur hibridin plug-in të gjeneratës së mëparshme Outlander së bashku me jo-hibridin e ridizajnuar 2022 Outlander, por kjo do të ndryshojë vitin e ardhshëm, kur një version PHEV i bazuar në modelin e ri të mbërrijë në SHBA.

Mitsubishi ndau dy fotografi të hibridit të ri dhe ndau pak informacione të hollësishme në lidhje me këtë model të ri, duke thënë se do të dalë në shitje në SHBA në gjysmën e dytë të vitit 2022.