Auto

Tesla vs. Volkswagen: A po afrohet gjiganti gjerman?

 

Në vitet e fundit, është thënë vazhdimisht në autoindustri se Grupi Volkswagen do të jetë në gjendje t’i afrohet dhe tejkalojë Teslan në shitjet e veturave elektrike, falë laramanisë së brendeve (përfshirë Volkswagenin, Audin, Porschen, Skodan e SEAT-in).

Të udhëhequrit me shumë brenda, fabrika, platforma të ndryshme prodhimi dhe shumë modele elektrike Grupit VW mund t’i mundësohet rritje e madhe e veturave elektrike.