Auto

Mercedesi i ri EQE SUV, rival i BMW iX dhe Tesla Model X

 

Mercedesi i ri EQE SUV elektrik po bëhet gati që të dalë në treg vitin e ardhshëm, dhe tashmë një një model që po testohet në Gjermani po qarkullon nëpër media.

Kamuflazhi i rëndë fsheh shumë nga detajet e stilit të makinës, por është e qartë se EQE SUV do të bazohet në gjuhën e dizajnit të ofertave të tjera EV të Mercedes - në veçanti EQC SUV dhe EQS sallon.