Auto

Një Porsche e vitit 1987 shitet për 10.5 milionë dollarë

 

Porsche 911 Strassenversion është një bishë mjaft e rrallë, pasi vetëm rreth 20 njësi janë bërë me specifikat e veturave të garave GT1.

Ky model i ruajtur shumë mirë dhe me kilometrazh jashtëzakonisht të ulët, ofrohet për shitje në Japoni, me çmim prej 10.550.000 dollarësh, pa taksa.