Auto

Veturat që humbin më së paku vlerë në SHBA pas pesë vjetësh përdorim

 

Çmimet e veturave të dorës së dytë janë rritur në gjithë botën. Arsyet janë të shumta: më të lira, janë në gjendje ende të mirë dhe i blini në vend.

Mungesa e çipave, si dhe disa faktorë të tjerë të rëndësishëm, kanë bërë që shumë kompani të vonojnë dorëzimin e veturave të reja apo edhe të ndalin prodhimin pjesërisht.