Auto

Për 60-vjetorin e Renault 4, vjen versioni fluturues

 

Gjiganti francez i automobilizmit, Renault, ka prezantuar modelin AIR4, një version futuristik fluturues i klasikut Renault 4, për 60-vjetorin e modelit të famshëm.

Ai vjen si një version modern i Renault 4 dhe pritet të lansohet më 2025, pas Renault 5 superminit.