Auto

Parisi do të përdorë taksi fluturuese gjatë Lojërave Olimpike 2024

 

Nga romanet fantastiko-shkencore deri te filmat aksion, taksitë fluturuese kanë qenë pjesë e imagjinatës njerëzore prej kohësh.

Por, këto mjete futuristike janë fare pranë bërjes realitet dhe mund të përdoren edhe si taksi për të transportuar tifozët gjatë Lojërave Olimpike 2024, në Paris.