Auto

BMW-ja përgatit lansimin e veturës elektrike i7

 

BMW-ja ka “ngacmuar” rivalët me veturën elektrike i7, me disa ku shihet se vetura i nënshtrohet testimit dimëror në Arjeplog, Suedia veriore.

Kur të lansohet vitin e ardhshëm, i7 do të jetë rival i Mercedes EQS, Tesla Model S dhe automjeteve si Lucid.