Auto

Renaulti zëvendëson Kadjarin me veturën e re

 

Familja e re e veturave të Renaultit do të quhet Austral dhe do të zëvendësojë modelin Kadjar, kur të dalë në shitje në fund të vitit të ardhshëm.

Familja e re hyn në tregun e SUV-it. Ajo mbetet megjithatë me djegie të brendshme.