Auto

Ferrari nis ndryshimet më të mëdha në historinë e tij

Foto ilustrim
 

Ferrari ka hedhur bazat për disa nga ndryshimet më të rëndësishme që do të pësojë në historinë e tij 75-vjeçare.

CEO i ri i Ferrarit , Benedetto Vigna, sapo ka përfunduar detyrën e tij të parë të madhe në këtë rol duke riparuar strukturën organizative të prodhuesit të makinave me një theks të ri të madh në inovacionin, optimizmin e proceseve dhe nxitjen e bashkëpunimit të brendshëm dhe të jashtëm për të zhvilluar dhe zbatuar teknologji të reja.