Auto

Honda thotë se ka më pak klientë për automjetet elektrike sesa mendojnë njerëzit

Foto: Reuters
Foto ilustrim
 

Teksa kompanitë bashkëatdhetare si Toyota dhe Nissan janë fokusuar në prodhimin e automjeteve elektrike, qasja e Hondas në këtë aspekt ka qenë dukshëm më e ngadaltë. Ajo ende po përpiqet të gjejë bazën e saj, veçanërisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Megjithatë, ajo do të prezantojë dy modele të reja elektrike në vitin 2024.