Auto

Volkswageni përgatit një model interesant për tregun kinez

 

Sedanët janë ende të njohura në Kinë, në tregun më të madh të veturave në botë, ndërsa tregjet e tjera dominohen nga crossoverat.

Volkswageni e shfrytëzoi këtë mundësi dhe u ofroi kinezëve një model interesant.