Auto

Lamborghini emëron shefin e ri teknik në riorganizim

Foto: Autocar.co.uk
 

Maurizio Reggiani ka hequr dorë nga roli i tij si shefi teknik i Lamborghini pas 16 vitesh për t'u bërë zëvendëspresident i i motorsportit i këtij prodhuesi makinash dhe firma ka emëruar Rouven Mohr si drejtor të ri teknik në riorganizim.

Reggiani iu bashkua Lamborghini në vitin 2006 dhe ka mbikëqyrur disa nga supermakinat më të suksesshme të markës, duke përfshirë Murciélago, Aventador dhe Huracán e madje edhe Urusin.