Auto

Volkswageni dhe Bosch bashkohen në softuerin e automatizuar të drejtimit

 

Volkswagen dhe filiali i softuerit të Volkswagen, Cariad dhe furnizuesi i makinave Bosch po bashkohen për të zhvilluar softuer për drejtimin e automatizuar për t'u përdorur në makinat e Volkswagen, thanë kompanitë në një deklaratë të përbashkët të martën.

Duke përdorur të dhëna nga flota e Volkswagen, partnerët do të zhvillojnë të ashtuquajturin softuer të drejtimit autonom të nivelit 2, duke mundësuar drejtimin pa duar në qytete, zona rurale dhe në autostradë - si dhe një sistem të Nivelit 3 që merr përsipër të gjitha funksionet e drejtimit në ekipin e autostradave. deri në softuerin e automatizuar të drejtimit.