Auto

Del në shitje për 4.9 mln dollarë Ferrari i famshëm i Schumacherit

 

Vetura Ferrari F300 e drejtuar nga shoferi legjendar gjerman i Formula 1, Michael Schumacher, në vitin 1998 ka dalë në shitje.

Formula 1 pati disa epoka të pabesueshme, dhe ndër pesë më të mirat është sigurisht ajo me motorë V10 kur shtatë herë kampioni botëror Schumacher voziti për Ferrarin. Vetura F1 e Ferrarit me një motor V10, veçanërisht ajo e drejtuar nga Schumacherit, del në shitje sot, por entuziastët tani kanë një mundësi fantastike për të zotëruar një pjesë të historisë dhe për të blerë një Ferrari F300 të vitit 1998 për 4.9 milionë dollarë.