Auto

Hyundai do të investojë 5.5 miliardë dollarë për prodhimin e automjeteve elektrike

Foto ilustrim
 

Prodhuesi korean i automjeteve, Hyundai, ka njoftuar planet për investim rreth 5.54 miliardë dollarë për të prodhuar automjetet e para elektrike, raportoi të premten Reuters.

Hyundai do të nis punën në objektin e ri në Gjeorgji në fillim të vitit 2023 dhe pritet të fillojë prodhimin komercial në gjysmën e parë të 2025.