Auto

Del në shitje Ferrari Enzo me firmat e Schumacherit, Barrichellos e shumë të tjerëve

 

Ferrari Enzo, gjithmonë ka qenë një veturë e veçantë. Por çfarë të thuhet për ekzemplarin e nënshkruar nga legjendat e ekipit të Formula 1 nga Maranello, duke përfshirë kampionin e shtatëfishtë të gësaj gare, Michael Schumacher.

Enzo është prodhuar në vetëm 400 kopje dhe 31 janë në Britaninë e Madhe, duke përfshirë edhe atë që është nxjerr në shitje.