Auto

Volkswageni do t’ua paguajë 227 milionë euro mbi 90 mijë shoferëve në Britani

Foto: AP
 

Volkswageni do të paguajë mbi 227 milionë euro për më shumë se 90,000 shoferë në Angli dhe Uells për shkak të një pretendimi të Gjykatës së Lartë mbi instalimin e pajisjeve mashtruese të emetimeve të gazit në automjete.

Prodhuesi gjerman i veturave u kërkoi sërish falje klientëve dhe tha se po punon për të rindërtuar besimin, raportoi BBC-ja të mërkurën.