Auto

Shitet Mustangu i vitit 1995

 

Mustang SVT Cobra R i vitit 1995 u shit në ankand të premten. Ka kaluar vetëm 7242 kilometra dhe është në gjendje të shkëlqyer.

Jashtë është lyer në ngjyrën e bardhë origjinale dhe kjo veturë sportive fsheh shumë më tepër fuqi sesa mund të supozohet nga pamja e saj.