Auto

Ferrari synon 80 për qind të tregut deri më 2030

 

Prodhuesi i makinave luksoze, Ferrari, njoftoi se deri në vitin 2030, synon që modelet e saja elektrike dhe hibride, ta mbizotërojnë tregun me rreth 80 për qind.

Udhëheqësi i kompanisë, Benedetto Vigna, deklaroi se janë duke punuar në përmirësimin e performancës së makinave, me qëllim që Ferrari të jetë në përputhje me kërkesat e tregut, duke i tejkaluar arritjet e deritashme.