Auto

Hankook Technoring, poligoni më i madh në Azi

 

Prodhuesi i gomave premium, Hankook, ka hapur një poligon të ri dhe e ka emërtuar Hankook Technoring.

Vendi i ri i testimit në Taean të Koresë së Jugut, është më i madhi në Azi, me sipërfaqe prej 1.26 milionë metrash katrorë dhe do të shërbejë si shteg modern për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të Hankookut.