Auto

Levë në vend të timonit, ngasja do të bëhet “një lojë kompjuterike”

 

Nga viti i ardhshëm, furnizuesi gjerman Schaeffler-Paravan dëshiron të nisë një epokë të re, drejtimin e veturave përmes një leve në vend të timonit.

Kompania gjermane ka nisur testimin e sistemit “by-wire”, duke përdorur levë në vetura sportive dhe në automjete rrugore.