Auto

Golf 2-shi më i shtrenjtë në botë

 

Volkswageni pati bujë të madhe kur vendosi për prodhimin dhe shitjen e modelit Golf 2. Por kompania prodhoi një model të Golf 2, i quajtur G60, me sasi të kufizuar më pas.

Ky model u prodhua në vetëm 71 kopje dhe kishte një dizajn më të mirë.