Auto

Shpaloset Ferrari i ri 296 GT3 për gara, ka 600 kuajfuqi

 

Një vit pas lansimit të modelit standard 296 GTB, është i gatshëm versioni i grave – i riu Ferrari 296 GT3. Ferrari ka thënë se vetura e re është “projektuar në çdo detaj dhe nga çdo kënd” për garat, por ka ende shumë të përbashkëta me makinën e rrugës.

Për t’iu përshtatur rregullave, 296 GT3 me motor 3.0-litërsh ka rënë nga 819 kuajfuqi në 600.