Auto

Volkswageni lë në pritje Golf 9 për shkak të rritjes së kostos

 

Volkswageni njoftoi në mars të vitit 2021 se modelet Golf, T-Roc, Tiguan dhe Passat do të kenë gjenerata të reja, por kjo deklaratë mund të ketë qenë e parakohshme, shkruan AuroCar.

Drejtori i ri i Volkswagen, Thomas Schafer, është i kujdesshëm në deklaratat e tij për të ardhmen e Golfit dhe në një intervistë për gazetën gjermane Welt, ai ka thënë se vendimi për zhvillimin e gjeneratës së nëntë të modelit nuk është marrë ende.