Auto

Porsche zbuloi pamjen e prototipit Cayenne Cabriolet

 

Porsche këtë vit feston ditëlindjen e 20-të të modelit Cayenne dhe me këtë rast ka zbuluar pamjen e një prototipi unik.

Është një version i konvertueshëm i gjeneratës së parë Cayenne që do të shfaqej në treg në të njëjtën kohë me Nissan Murano CrossCabriolet.