Auto

Kamioni elektrik i Teslas do të arrijë te klientët e parë në fund të këtij viti

 

Shefi i Teslas, Elon Musk, konfirmoi se dërgesat e kamionit elektrik Tesla Semi do të fillojnë në fund të këtij viti, shkruan Autocar.

Tesla Semi u prezantua në vitin 2017 kur u premtua se kompanitë do ta merrnin në vitin 2019, më pas premtimi u “shtye” në vitin 2020 dhe më pas në vitin 2021. Megjithatë, Musk tani pretendon se dërgesat e para për klientët priten deri në fund të vitit 2022.