Auto

Rregulloret e reja të sigurisë pamundësojnë prodhimin e veturave të lira

Toyota GR86
 

Sipas rregulloreve të reja të sigurisë që hynë në fuqi muajin e kaluar, ekzistojnë të paktën 20 teknologji që janë standarde në të gjitha makinat që shiten në Bashkimin Evropian dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Arsenali i ri i pajisjeve të sigurisë bazuar në Rregulloren e Përgjithshme të Sigurisë 2, njëkohësisht e bën më të shtrenjtë prodhimin e veturave më të lira dhe ka të ngjarë të çojë në një rritje të çmimeve të tyre.