Auto

Tesla rrit prodhimin, shkurton kohën e pritjes për dorëzimin e makinave

 

Gjigandi i automjeteve elektrike Tesla tha të enjten se ka shkurtuar kohën e pritjes së dorëzimit për makinat e tij Model 3 dhe Model Y në Kinë pasi rriti prodhimin në fabrikën e tij në Shangai pas përmirësimit të linjave të prodhimit.

Koha e pritjes për automjetin sportiv Model Y me lëvizje të pasme është tani katër deri në tetë javë, ndërsa blerësit e versioneve të tjera të sedanëve SUV dhe Model 3 duhet të presin për 12 deri në 20 javë.