Auto

VW-ja synon ta përshpejtojë planin për vetura elektrike që të tejkalojë Teslan

 

Oliver Blume, shefi ekzekutiv i Porsches dhe tash edhe shef ekzekutiv i Volkswagenit, ka thënë se dëshiron t’i përmbahet planit të elektrifikimit, dhe nëse ka mundësi, ta përshpejtojë atë.

Shefi i ri i VW-së ka thënë se prodhuesit i duhet të gjejë ritmin e duhur për të bërë kapërcimin drejt veturave elektrike.