Auto

Çka u ndodh pasagjerëve të palidhur në rast të një aksidenti

 

Rripi i sigurisë është i domosdoshëm. Vendosja e tij shpëton jetë dhe në raste të shumta bën që pasagjeri ta tejkalojë me dëmtime të vogla.

Një faqe në rrjetin social “Twitter” ka publikuar një video-montazh se si pasagjerët e palidhur, kur aksidentohen, përplasen rëndë me xhamin ballor të veturës.