Auto

Tesla shqyrton mbylljen e disa pikave në Kinë

Foto ilustrim
 

Kompania Tesla po shqyrton mbylljen e disa salloneve në Pekin të Kinës, si dhe po rivlerëson strategjinë e shitjes në vendet e tjera të këtij shteti, që zë vendin e dytë më të madh të tregut të kompanisë, shkroi Reuters të enjten.

Rivlerësimi i mënyrës se si po shiten veturat elektrike të këtij prodhuesi në Kinë po bëhet për shkak të kufizimeve të vendosura nga ky shtet për COVID-19.