Auto

Dacia prezantoi konceptin elektrik Manifesto

 

Dacia prezantoi konceptin e saj të ri, i cili nuk do të hyjë në prodhim serial, edhe pse është shumë interesant, shkruan Autocar.

Bëhet fjalë për një automjet konceptual i quajtur Manifesto. Koncepti nuk ka dyer, dritare dhe xhama. Gjithashtu, ka vetëm një dritë, dhe nuk ka asnjë sistem argëtues brenda.