Auto

Kamioni elektrik Nikola Tre prezantohet për tregun evropian

 

Kompania Nikola prezantoi versionin evropian të kamionit të saj elektrik Tre në panairin në Hannover, Gjermani, shkruan Autocar.

Klientëve në Kontinentin e Vjetër do t'u ofrohet kamioni Tre si një automjet elektrik me bateri (BEV) dhe si një automjet elektrik me qeliza karburanti (FCEV).