Auto

Volvo do ta prezantojë një SUV elektrik me teknologji të lartë sigurie

 

Për gati 100 vjet, qëllimi i kompanisë suedeze, Volvo, ka qenë që të zbulojë dhe të vendosë standarde të reja për të shpëtuar më shumë jetë.

Me veturën më të fundit, trashëgimia vazhdon me futjen e teknologjive të reja që do të ndihmojnë dhe përshpejtojnë përparimin drejt vizionit të kompanisë, shkruan Autocar.