Auto

Në pritje të Kiwi-t elektrik

 

Baojun, i krijuar nga bashkëpunimi i kompanisë amerikan GM dhe asaj kineze SAIC, ka paralajmëruar një crossover elektrik me dizajn që kujton Suzuki Jimny, ndërkohë që sipas disa informacioneve, do të shitet nën një markë të re - Kiwi.

Derisa gjithçka të bëhet zyrtare, bëhet e ditur se kjo risi me shumë mundësi do të jetë e disponueshme me 80 kW/109 HP dhe bateri 31.9 kWh. Besohet se me një mbushje do të mund të përshkojë rreth 300 km.