Auto

Tesla tërheq 1 milion vetura shkaku i problemeve me mbylljen e dritareve

 

Më shumë se një milion vetura Tesla do të tërhiqen për shkak të një problemi të ri dhe këtë herë janë dritaret, shkruan Reuters.

Është një problem ku "sistemi i mbylljes automatike të dritares mund të mos funksionojë siç duhet pas zbulimit të një pengese". Kjo mund të rrezikojë pasagjerët, ka njoftuar kompania.