Auto

Lancia shpalos planet për gjashtë vjetët e ardhshëm

 

Lancia po përgatitet të prezantojë tri modele të reja gjatë gjashtë viteve të ardhshme, duke përfshirë atë Ypsilon që pritet të dalë në shitje me 2024, pastaj Aurelia më 2026 dhe Delta me 2028.

Aurelia do të jetë zbulimi më i madh për markën italiane sa i përket stilit të trupit, me emrin historik që do të përdoret në crossoverin tërësisht elektrik.