Auto

Aksionet e Porsche AG rriten në 75 miliardë euro

Foto: AP
 

Aksionet e Porsche AG po vlerësohen më lartë të enjten, me ç’rast kjo markë e veturave sportive është renditur në listë si e dyta më e madhja në treg të Gjermanisë, shkroi të Reuters.

Aksionet e Porsche AG-së janë vlerësuar prej 75 miliardë eurosh, e dyta pas Volkswagenit aksionet e të cilit vlejnë rreth 80.1 miliardë euro, dhe para rivalit Ferrari.