Auto

Vetura e Teslas që do të jetë rezistente ndaj ujit

 

Shefi i Teslas, Elon Musk, njoftoi se modeli i ri Cybertruck do të jetë "mjaftueshëm rezistent nga uji për të shërbyer shkurtimisht si një varkë që mund të kalojë lumenj, liqene dhe dete që nuk janë shumë të gjatë", shkruan Autocar. 

Në komentin poshtë njoftimit, Musk ka thënë se Cybertruck mund të lundrojë rreth dhjetë kilometra.