Auto

Lamborghini prodhon edhe mjaltë

 

Lamborghini është padyshim më i njohur për superveturat e tij, por ka edhe disa produkte të tjera, shkruan AutoCar.

Ashtu si shumë prodhues të tjerë veturash, Lamborghini ka biznese anësore dhe madje prodhon mjaltë që nuk është në dispozicion për shitje.